“Het verheven karakter, volgens de Koran (10-03-2020 t/m 07-04-2020)”…

LET OP! Dit is een nieuwe module met nieuwe onderwerpen. Vorig jaar is er al een begin gemaakt aan het vak “Gedrag en Ethiek”, maar echter is het niet noodzakelijk om deel te hebben genomen aan de eerder gegeven module om deze module te kunnen volgen. Wees dus welkom bij deze nieuwe module!

Gebaseerd op verzen uit de Koran gaat Sheikh Aboe Ismail in sha Allah in deze 5-weekse module ons handvaten uitreiken om zo ons gedrag naar een hoger niveau te tillen. Zie hieronder een beschrijving van een student van de les van hetzelfde vak, vorig jaar.

“Aboe Ismail benadrukt het ons keer op keer, ik citeer: “Het begint bij jezelf!”, en vervolgt: “alleen jij kan jezelf tot de orde roepen en de eerste stap kan enkel door jezelf gezet worden!”.

Er heerst rust en stilte in de zaal. De woorden en uitspraken zijn subliem, oprecht, terecht en het raakt je.

Ik merk aan mijzelf dat ik met een half oor aan het luisteren ben. Concentratie valt weg. Hoe meer Aboe Ismail het heeft over de werkelijkheid omtrent de gedragingen deze tijd. Hoe meer ik het gevoel heb dat hij mij als persoon aan het ontleden is, mij als persoon kent en dit als voorbeeld wilt aanhalen voor de rest…

Dan komt het besef. De les staat in het teken van veranderingen, ambities nastreven wat betreft ethiek en je eigen gedrag erkennen en confronteren opdat je dit zal veranderen!”

Wees welkom bij ook deze lessen. Wederom vinden deze plaats op de dinsdag om 18:30 en jullie weten het, ook dit is weer helemaal gratis!

Inschrijven is verplicht!