Persbericht

MOHAMMED HOBLOS GEEN SPREKER TIJDENS EVENT IN JAARBEURS

Aanstaande zaterdag organiseert Dawah-Groep een groot event in de Jaarbeurs in Utrecht. Eén van de
gastsprekers zou Mohamed Hoblos zijn. Deze week bleek dat hem de toegang tot het Schengen-gebied wordt ontzegt. Als gevolg hiervan komt zijn bijdrage aan het event te vervallen.

Hoblos is een islamitische prediker met een grote populariteit binnen de islamitische gemeenschap in het Westen. Hij is echter woonachtig in Australië. Hij had voor deze periode een tour door Canada, Engeland en Europa aangekondigd. Hierdoor ontstond de mogelijkheid om hem toe te voegen aan het
programma. Bij Dawah-Groep waren op het moment dat hij werd toegevoegd aan het programma geen voorbeelden bekend dat hij ooit eerder ergens de toegang tot een land geweigerd zou zijn. Ook is het beeld dat wij van hem hebben anders dan het beeld zoals wij nu lezen in diverse media.

Dawah-Groep had Hoblos gevraagd tijdens het event een motiverende lezing te geven over het doel van het leven, hoe een goede moslim te zijn voor je naasten en hoe een aanwinst te zijn voor de maatschappij. Door de ontstane situatie komt zijn bijdrage geheel te vervallen. Het event zelf, dat uitverkocht was en uit meerdere sprekers bestaat, gaat wel door.

Vanzelfsprekend vraagt deze onvoorzien ontstane situatie enige aanpassingen in het programma. Het volledige, aangepaste programma wordt spoedig gedeeld met iedereen die een ticket heeft bemachtigd.

Beleef op 20 januari een inspirerende avond!

meld je nu aan

Aanmelden

Programma

Purpose of Life


Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursplein
5211 AP Utrecht

bereikbaarheid

17:00 - 22:00

vanaf 16:30
Inloop
18:00 - 19:15
Deel 1 event
19:15 - 20:00
Isha gebed/pauze
20:00 - 21:45
Deel 2 event
vanaf 21:45
Afsluiting

Contact

Volg onze socials en blijf op de hoogte!


Steun DG! 

steun ons!