Wanneer:

Datum: vrijdag 31 januari 2020
17:00 - 21:00


Women Empowerment: “Behind every successful muslima is her deen” 31-01-2020

Alhamdoelilaah! Alle lof is aan Allah die ons allen samen in staat heeft gesteld om een bijdrage aan deze geweldige avond te leveren.

We hadden het nodig! Een inspirerende ladies-only-avond: “Behind every successful muslima is her deen!”

Vrijdagavond 17.00 gingen eindelijk de deuren openen voor de parels en hoekstenen van onze samenleving: kleindochters, dochters, moeders en ja… zelfs oma’s.
Het aantal binnentredende gasten leek eindeloos. Een eindeloze toestroom van schitterende dames, oud en jong, wat uiteindelijk resulteerde in een geweldige opkomst die alle verwachtingen te boven ging.

Middels koffie, thee en wat versnaperingen werden de bezoeksters verwelkomt waarna het programma kon beginnen. Een gevarieerd programma met een prachtige Koranrecitatie, inspirerende lezingen, diepgaande interviews en een gezellige quiz (met een hele gelukkige winnaar, zie de taart).

Een paar 100 meter verder werd de kinderen vermaakt middels sport en spel. Voor zoets werd gezorgd en natuurlijk het beruchte DG-kindermenu; een hamburger met frietjes!

De avond werden afgesloten middels soep en een warme maaltijd, rijst met kip. Al met al een prachtige en geslaagde avond waarin verbinding en inspiratie centraal stonden. Wij hopen dat eenieder, elk op haar manier, de avond positief heeft ervaren, geïnspireerd is geraakt door de spreeksters en met veel voeding naar huis is vertrokken. Voeding voor het hart, de ziel en de maag!

Moge Allah iedereen die op welke manier dan ook heeft bijgedragen aan deze avond, rijkelijk belonen. De spreeksters, de presentatrice en natuurlijk, de bezoeksters! En wat ons betreft, graag weer tot snel bij Stichting Dawah Groep!Waar:

Kaart niet beschikbaar