Wanneer:

Datum: vrijdag 16 maart 2018
17:00 - 21:00


Vrouwenavond liefdevol opvoeden

Elhamdoulilah, het was een geslaagde en gezegende bijeenkomst. Het betrof een informatieve, leerzame, gezellige en hartverwarmende bijeenkomst. De opkomst was enorm groot. Er stroomden mensen binnen. Er leek geen einde aan te komen. De animo voor deze bijeenkomst was overweldigend.

Tijdens de bijeenkomst was het muisstil. Iedereen luisterde aandachtig naar het pedagogisch belicht verhaal over het liefdevol opvoeden van kinderen en daarna het liefdevol opvoeden vanuit islamitisch oogpunt. Het publiek maakte driftig aantekeningen. Duidelijk werd dat ver voor de wetenschappelijke onderbouwde onderzoeken onze geliefde profeet saws ons heeft laten zien hoe wij onze kinderen onvoorwaardelijke liefde kunnen schenken en hen op een liefdevolle manier horen op te voeden soub7anAllah, ma shaa Allah. Een manier om de kinderen een goede toekomst te bieden opdat zij uiteindelijk zelfstandig op de juiste wijze hun leven kunnen leiden.

In de pauze werd het publiek voorzien van een overheerlijke pastaschotel welke met liefde bereid is door de mannelijke vrijwilligers van Dawah groep. Na een rijkelijk gevulde maag begon de interactie met het publiek. De professionals werden om hun ervaringen gevraagd. Ook waren meerdere dames uit het publiek bereid hun prachtige verhalen en ervaringen over opvoeding met de groep te delen. De professionals gaven verschillende handvatten mee om met lastigere situaties en levensfases om te kunnen gaan.

De bijeenkomst kende vele soorten emoties en gevoelens; verbazing, herkenning, zelfreflectie, emotie, humor, blijdschap, zusterschap. Verscheidene emoties en gevoelens passeerden de revue. Na afloop bleven een hoop dames bijkletsen. Even stoom afblazen. Veel herkenbare informatie, maar ook nieuwe en bruikbare informatie. Informatie dat eenieder kan toepassen in het dagelijks leven.

Wij willen graag iedereen bedanken die geholpen heeft deze dag mogelijk te maken en eenieder die aanwezig was om van de bijeenkomst te kunnen genieten.

Zowel tijdens de bijeenkomst als achteraf is er ontzettend positief gereageerd op de bijeenkomst. De vraag of er een vervolg aan deze bijeenkomst wordt gegeven, blijft binnenkomen. Hierover later meer in shaa Allah.Waar:

Kaart wordt geladen...