Wanneer:

Datum: zaterdag 20 juli 2019
09:30 - 15:30


STUDIEDAG: “Het uitnodigen naar Allah, een niet te onderschatten taak!”

Om hoge ambities waar te maken is het noodzakelijk dat er binnen een organisatie gewerkt wordt aan verschillende facetten. Teamspirit, broederschap, groepsdynamiek zijn allerlei zaken die bereikt kunnen worden door activiteiten te organiseren voor de leden zelf. Echter wat niet vergeten moet worden is het begeleiden, onderwijzen, en verder ontwikkelen van de (toekomstige) vrijwilligers zelf.

Binnen de DG-family hebben we afgelopen zaterdag een studie-dag georganiseerd met als thema: “Het uitnodigen naar Allah, een niet te onderschatten taak”. De lessen zijn gegeven door Sheikh Aboe Ismail en waren ook toegankelijk voor leden van andere organisaties. Een gezegende dag met een heerlijk afsluitende lunch. Wij hopen en smeken Allah dat Hij al het goede van onze vrijwilligers accepteert, ze standvastig houdt en ze voor ons en de Dawah behoudt.

Onze dank gaat uit naar Sheikh Aboe Ismail voor zijn prachtige lessen, wijsheden en ervaringen die hij met ons heeft gedeeld. De mensen die achter de schermen elke keer weer middels hard en oprecht werken, het verschil maken zijn we niet vergeten en willen we hierbij graag nogmaals bedanken! Moge Allah ons allen verenigen in het goede.

Afsluitend, zoals één van de broeders zei: “Dit smaakt naar meer…”.

 Waar:

Kaart wordt geladen...