Wanneer:

Datum: vrijdag 28 augustus 2020 - zondag 30 augustus 2020
20:30 - 00:00


Online benefiet “Roei mee met DG” | vr 28, za 29 & zo 30 augustus

Acht weken geleden stond er €600.000 open. Vandaag, 8 weken verder, hebben we de magische grens van €300.000 bereikt. Wetende dat dit een onmogelijke taak was zonder onze Voorziener, Allah de Verhevene. Een geweldige gunst van Hem.

Na Allah is deze droom niet te realiseren geweest zonder de gulle donaties van jullie! We hebben het afgelopen weekend allerlei bedragen langs zien komen, van klein naar groot. En elke cent, elke euro, elke pilaar wordt enorm gewaardeerd en gekoesterd! Allah is op de hoogte van al jullie bijdragen en jullie beloning is bij Hem. Moge Allah jullie allen belonen. En niet alleen maar de donateurs, maar ook elke andere zuster en broeder, die ook maar middels een goed woord heeft bij gedragen, onze dank is groot!

We willen graag eenieder bedanken, van diegenen die voor het eten/iftar hebben gezorgd, tot aan de gastsprekers en de mensen die ons massaal hebben gesteund middels deelacties op social media, onze dank is groot!

Maar beste mensen, we zijn er nog niet! We zijn op de helft. Dus mocht jij nog willen steunen of wil je je toegezegde/beloofde bedrag over maken, ga dan naar www.dawah-groep.nl/donatie en doe je donatie.

Onze dank is groot 🙏🏻!Waar:

Kaart wordt geladen...