Wanneer:

Datum: vrijdag 24 juli 2020 - zondag 26 juli 2020
20:30 - 00:00


Online benefiet “Ren mee met DG” | vr 24, za 25 & zo 26 juli

Alhamdoelilaah, Alle Lof zij Allah!

Wat zijn we Allah en daarna jullie allen toch zo dankbaar dat we onze alle eerste benefiet in 5 jaar tijd hebben mogen afsluiten met een ingezameld bedrag van ruim €100.000. Stichting Dawah-Groep is een stap dichter bij de volgende stap. 3 Dagen lang is er gedoneerd, genoten, gehuild, gelachen en beseft. Beseft dat we dit met zijn allen kunnen, beseft dat broeder en zusterschap zoet is, beseft dat DG in sha Allah verbindend is.

Ondanks dat we het afgelopen weekend een stap hebben gezet, moeten we nog een krappe €400.000 inzamelen. Ongetwijfeld zullen er met de Wil van Allah meerdere van dit soort gezegende weekenden komen. Wij hopen dan ook dat we weer wederom massaal op jullie steun kunnen rekenen. Jullie donaties, views, smeekbeden, promoties en (re)acties zijn na de Hulp van Allah essentieel geweest voor het slagen van deze benefiet.

We zijn enorm benieuwd naar hoe jullie dit weekend hebben ervaren? Vertel ons!

P.S Heb je nog niet kunnen doneren? Of heb je een donatie beloofd en wil je die nu doen? Dit kan nog steeds allemaal via onze website: www.dawah-groep.nl/donatieWaar:

Kaart wordt geladen...