Wanneer:

Datum: zaterdag 14 januari 2017
16:30 - 21:00


Een gezegende vrouwendag!

Het was een soort dag waarover je kon zeggen dat het niet alleen een geslaagde dag was, maar ook een gezegende dag.

Een dag met een grote opkomst die bij ieder individu heel wat emoties los liet komen. De aanwezigen waren divers: jong, oud, moeders, dochters, aanstaande moeders, getrouwde en ongetrouwde dames.

Ongetwijfeld waren er meiden die met dit onderwerp te kampen hebben. Dit was vooral te merken aan de vele vragen die er waren en de enorme interesse. Er waren momenten dat iedereen stil met een brok in de keel aan het luisteren was naar de waargebeurde verhalen.

De gastspreeksters van deze avond deden hun werk zéér professioneel en zorgden ervoor dat de informatie, die nodig was, goed en duidelijk overkwam bij ieder individu. Wanneer de emoties echt los kwamen was bij het stuk met interactie. Iedereen wilde wel zijn mening geven of een vraag stellen. Onze gastspreeksters hebben geprobeerd iedereen hiervoor de mogelijkheid te bieden.

Kortom een erg geslaagde avond waarin we hebben gelachen, gehuild, naar elkaar hebben geluisterd, met elkaar hebben gepraat en natuurlijk ook lekker samen wat hebben gegeten en gedronken.

In sha Allah snel tot de volgende keer!Waar:

Kaart wordt geladen...