Wanneer:

Datum: zaterdag 23 januari 2021
20:30 - 22:00


Live Talkshow 23-01-2021

Dat corona effect heeft op het gezondheidsstelsel zal ongetwijfeld niemand zijn ontgaan. Maar hoe zit het met de neveneffecten die het binnen de maatschappij teweegbrengt? De facto is dat armoede een groot gevolg is van de coronacrisis die bij vele gezinnen de huizen is binnengeslopen met de daarbij behorende stress- en geldzorgen. De hamvraag die nu de boventoon voert is, hoe groot is de ontstane armoede?

We zijn er de afgelopen dagen mee platgegooid: De toeslagenaffaire met als gevolg duizenden slachtoffers en de val van Kabinet Rutte-III. Juriste MR. Khadija Bozia die veel dossiers van slachtoffers heeft behandeld gaat ons een kijkje geven in het systeem en de effecten die het op slachtoffers heeft gehad.

En hoe zit het met moskeeën in Nederland? We zijn in Nederland gezegend met talloze mooie moskeeën en nog velen in aanbouw. Met de gunst van de moskeeën, moeten wij helaas ook concluderen dat er een tekort is aan imams die deze prachtige gebedshuizen kunnen leiden en vullen. Hoe is dit probleem ontstaan en hoe kunnen wij dit verhelpen? Wat is de rol van de imam en in hoeverre moet hij de Nederlandse taal machtig zijn?

Onze gasten, Khadija Bouzia, Farid Azarkan, Imad el Fadili en Noureddine Talhaoui, allen gewaardeerde experts in hun vakgebied, gaan ons aanstaande zaterdag 23 januari vanaf 20:30 alles hierover vertellen! Zet het in je agenda en tune in! Met eventueel de avondklok zit je ‘s avonds toch thuis, dus geen excuus om dit te missen! De live-uitzending is alleen te volgen via onze website, FB en YouTube pagina!

 Waar:

Kaart wordt geladen...