Wanneer:

Datum: zondag 3 november 2019
13:30 - 18:30


Kinderconferentie 03-11-2019: “Pesten is niet stoer!”

Te weinig woorden komen op in onze gedachten om uit te drukken wat dit evenement met ons als organisatie heeft gedaan. Vereerd en trots voelen wij ons om iets betekend te hebben voor de ruim 200 aanwezige kinderen. We hebben inmiddels veel mooie en bijzondere evenementen mogen organiseren, maar niet eerder is het naar onze mening gelukt om met de wil van Allah zo een duidelijke boodschap over te brengen: Pesten doe je niet en gepest worden accepteer je niet!

Pesten, een beladen onderwerp die vaak gepaard gaat met veel emoties. Wij wilden ondanks het onderwerp, de kinderen toch met een positief gevoel naar huis laten gaan. Met de ervaringen van voorgaande kinderconferenties op zak gingen we als DG op zoek naar een manier van kennisoverdracht die de kinderen zou onderwijzen, amuseren en activeren. Theaterteam Dawah-Groep werd geboren! Het heeft ons dan ook echt geraakt om ruim 200 kinderen en 100 volwassenen geboeid en muisstil te zien genieten van het stukje theater wat de broeders en zusters prachtig hebben neergezet. Wij hopen dan ook stiekem dat wanneer ze in Amsterdam Carré staan ze het eerste optreden bij DG niet zullen vergeten. En wie weet, wie weet, ooit een oscar voor de beste heren. En natuurlijk, grote dank gaat uit naar de geweldige kinderen, meester Moestapha en de catering, die allemaal een unieke bijdrage hebben geleverd aan het programma!

Wij vragen Allah onze kinderen te behoeden voor welke vorm van pesten dan ook, want we hebben afgelopen zondag ook allemaal geleerd dat pesten invloed heeft op een mens tot in zijn volwassen jaren. We doen het allemaal samen, hand in hand, evenement na evenement …

 Waar:

Kaart wordt geladen...