Wanneer:

Datum: vrijdag 25 september 2020
20:00 - 20:30


Lezing Sheikh Aboe Ismail | Islam en omgang met niet-moslims – Vrijdag 25 september om 20:00

Allereerst willen we iedereen bedanken die afgelopen keer een voorstel heeft gedaan wat betreft het onderwerp voor de lezing. Daar zijn we voorlopig wel even zoet mee 🙂

Een van de meest gestelde vragen op dit moment is hoe de Islam omgaat met niet-moslims? De vragen over dit onderwerp is het gevolg van de negatieve geluiden en berichtgevingen over de Islam en moslims. De Islam en moslims worden in de huidige tijd vaak geassocieerd met zaken zoals onverdraagzaamheid en intolerantie.

Aankomende vrijdag zal Sheikh Aboe Ismail in sha Allah in zijn lezing tonen dat deze verwijten en beschuldigingen onterecht zijn. De religieuze teksten tonen namelijk aan dat moslims vanuit hun geloof gestimuleerd en aangemoedigd worden om een eerlijke, rechtvaardige en goede relatie met niet-moslims te hebben.

Dit en veel meer aanstaande vrijdag in een lezing van onze geliefde Sheikh Aboe Ismail. De lezing wordt uitgezonden op onze FB-pagina en die van Sheikh Aboe Ismail. Voor de FB-loze mensen wordt de lezing ook uitgezonden op www.dawah-groep.nl/devolgendestap. Tot vrijdag 25  september om 20:00!Waar:

Kaart wordt geladen...