Wanneer:

Datum: woensdag 21 juni 2017
19:00 - 23:00


Bij de aankondigingspost een maand geleden omtrent het aanbreken van de Ramadan hebben wij een advies meegegeven: vergeet een eenzame groep moslims niet, de bekeerlingen. En hoe krom is het als je je medemensen opspoort naar een specifieke daad en deze zelf achterwege laat?

Het was ons dan ook een groot genoegen en een eer om een klein steentje bij te dragen aan de Ramadan-ervaringen van onze bekeerde broeders en zusters. Het is weliswaar een druppel op een gloeiende plaat, maar desondanks voelen we ons vereerd. De Iftar van Woensdag 21 Juni, Oftewel het aanbreken van de 27e nacht van de Ramadan, werd gewijd aan hen. En niet alleen het eten, maar ook het inhoudelijke programma stond in het teken van het zijn van een bekeerling en de acceptatie van zowel de moslims, als de niet-moslims.

Nog fijner was het dan achteraf ook om te horen dat velen mensen, waaronder de bekeerlingen, het erg waardeerden dat een dergelijke avond ge-organiseerd werd. Maar het zou te egoistisch zijn als wij als stichting zijnde met de eer zouden strijken. Met dank en eerbied willen wij dan ook een aantal mensen en organisaties (nogmaals) in het zonnetje zetten: Luxury Zalen Centrum voor het beschikbaar stellen van hun prachtige Zaalcomplex; Catering La Cuisine/Noenoe voor het verzorgen van de overheerlijke Iftaar; de Nanny’s die op alle stoute kinderen hebben gepast; Bastiaan Wildeman, Remy Soekirman & Umair Bantvawala en broeder Achmed voor het verzorgen van de inhoudelijke lading van de avond. Alle bezoekers en hun familieleden; En last but not least, alle vrijwilligers die kei en keihard hebben gewerkt om de avond tot een succes te maken. Moge Allah het van al deze mensen accepteren en hen rijkelijk belonen in het Paradijs.

Voor de rest resteert er niets anders dan u door te verwijzen naar de foto’s en aan u het verzoek ons middels een comment te laten weten wat u ervan vond!

Op naar een volgend event van Stichting Dawah-Groep!Waar:

Kaart wordt geladen...