banner voor website

Wanneer:

Datum: donderdag 23 augustus 2018 - vrijdag 24 augustus 2018
11:00 - 19:00


Het Offerfeest staat in aantocht en daarmee de meest prachtige dagen van het jaar. Prachtige dagen voor jong en oud. Om deze geweldige dagen extra lading te geven, organiseert Stichting Dawah-Groep haar volgende Eid-Festival. De dag staat in het teken van water en plezier. Speciaal voor kids van 4 t/m 11 jaar worden er allerlei activiteiten georganiseerd zoals, watersport, mega-waterluchtkussens en nog veel meer. De dag begint om 11:00 en eindigt om 18:00. En natuurlijk, een Eid-Festival is geen Eid-Festival zonder een heerlijke BBQ.

Vanwege vergunningen en kwaliteitsdoeleinden zijn er helaas een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ook staat nog niet vast of het Eid-Festival donderdag 23 augustus of vrijdag 24 augustus zal plaatsvinden. Dit vanwege verschillende factoren zoals de weersvoorspellingen, de definitieve datum van het Offerfeest etc. Ruim van te voren wordt hierin een definitieve keuze gemaakt en zal dit logischerwijs met u gedeeld worden. Het is daarom van belang dat het kind dat u wilt inschrijven zowel de 23e als de 24e beschikbaar is voor het Eid-Festival.

Zoals jullie van Dawah-Groep gewend zijn kost ook dit event helemaal niets. Wel is het zo dat we een “borg-methode” hanteren. Dit houdt in dat uw inschrijving pas geldig is als u een borg van 10 euro betaalt. Deze ontvangt u alleen terug als uw kind ook daadwerkelijk op komt dagen. Deze methode hanteren wij omdat er maar een beperkt aantal plaatsen zijn en er zo voor zorgen dat er in sha Allah niet laks met de gereserveerde plekken omgegaan wordt.

Het Eid-Festival zal in sha Allah donderdag 23 augustus of vrijdag 24 augustus plaatsvinden. Ruim van te voren zullen we met u communiceren welke dag het daadwerkelijk zal worden.

Wij willen nogmaals benadrukken, dat met onze ervaringen van de vorige keren, de inschrijvingen werkelijk als een trein gaan. Wilt u zeker van een plekje zijn voor uw kind(eren), schrijf u dan direct in via onze website: https://dawah-groep.nl/eid-festival/. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de flyer of stuur een e-mail naar info@dawah-groep.nl.Waar:

Kaart wordt geladen...