Wanneer:

Datum: zondag 10 september 2017
12:00 - 18:00


Middels bloed, zweet en tranen hebben wij getracht om een hoopje kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Een hoopje kinderen werden al snel een hoop. En we moeten bekennen, het neerzetten van een dergelijk event is andere koek. Ondanks een overdosis aan stress en paniek, zijn we her en der (erg) tekort geschoten in de organisatie ervan. Al met al hopen wij dat de ukkies daar niks van gemerkt hebben. Immers het was hun dagje.

In eerste instantie hopen wij dan ook dat Allah het van ons en jullie accepteert. Ook hopen wij dat de kinderen allemaal wel tevreden naar huis zijn gegaan en trots zijn op hun sportresultaten. En jullie ouders, van jullie verwachten wij dat jullie ons vergeven. Zoals eerder vermeld hebben we ongetwijfeld her en der steken laten liggen. Allah is getuige dat het niet met opzet was. We zijn een grotere ervaring rijker en hopen dat we het in de toekomst (vele malen) beter doen.

Middels mail zal er met iedereen gecommuniceerd worden wat betreft de afhandeling van de borg en de gevonden voorwerpen.

Voor nu kunnen jullie een kleine 1,5 minuut terugblikken op een korte video-impressie van de dag! En vergeet vooral niet uw kids mee te laten genieten!

We vragen Allah om al die kleintjes te zegenen en hen op te laten groeien als vrome moslims. Moge Allah ze beschermen tegen al het kwaad in deze dunya. Moge Allah de broeder- en zusterschap onder Zijn dienaren versterken en eventuele wrok gevoelens tussen hen laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.Waar:

Kaart wordt geladen...