Wanneer:

Datum: vrijdag 1 maart 2019
16:30 - 21:00


“Depressie”

Wat is het? Hoe herken je het? Wat is de oorzaak? Hoe kun je dit voorkomen? Hoe ga je hier mee om? Hoe te genezen? En ook niet onbelangrijk; Hoe ga je hier als naaste mee om?

Niet zo lang geleden hebben de zusters de mogelijkheid gekregen om mee te beslissen wat het thema van een volgende vrouwenevenement zal zijn. Hierbij heeft het overgrote deel van de zusters gekozen voor het thema: “Depressie onder vrouwen”. Vele vraagstukken waar onze zusters de laatste tijd mee te kampen hebben, maar waar zij vaak niet over durven of mogen praten. Om dit taboe te doorbreken, bespreekbaar te maken en onze zusters handvatten te bieden organiseert Stichting Dawah-Groep een vrouwenavond met als thema: “Depressie onder vrouwen (oorzaak & genezing)”

Vrijdag 1 maart 2019 vanaf 16.30 uur hebben we in het inmiddels bekende Zimihc theater Stefanus een leerzame vrouwenavond. Imane El Boujdaini MSc (GZ-psycholoog), Fatima el Hannouche en Seham Moubarak (islamitische hulpverleners) zullen ons in sha Allah door deze vraagstukken heen leiden en ons van waardevolle kennis voorzien.

En natuurlijk houden we ons aan onze principes, de Dawah moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus zoals jullie ons kennen is ook dit event weer gratis en dus voor niets. Inschrijven voor deze avond is NIET nodig!

Ook aan kinderopgang is gedacht. Voor de moeders die erbij willen zijn, is er speciaal kinderopvang geregeld. Deze moeders dienen hun kinderen hieronder in te schrijven!

Tot vrijdag 1 maart in sha Allah!

Inschrijfformulier Kinderopvang

Schrijf elk kind apart in! Voor elk kind dient er dus een aparte inschrijfformulier te worden ingevuld.
  • De kinderopvang is niet toegankelijk voor kinderen jonger dan 4 jaar en ouder dan 10 jaar.
  • Geef het telefoonnummer door van de ouder die beschikbaar is.Waar:

Kaart wordt geladen...