Wanneer:

Datum: zondag 29 december 2019
14:30 - 18:30


Between Him & Her: “Connecting the Dots” 29-12-2019

Het laatste evenement van het jaar 2019…

De gunsten van Allah zijn niet bij te houden. Niet te tellen en van onschatbare waarde. We vragen Hem om ons en jullie te blijven begunstigen en we vragen Allah om al onze huwelijken te zegenen.

Op het moment er stil gestaan wordt bij een dergelijk event, komt men erachter hoe begunstigd de mens wel niet is.
De sprekers begunstigd door Allah, omdat Hij ze in staat heeft gesteld om middel te zijn in het onderwijsproces van Zijn dienaren.
Door Allah ook begunstigd zijn de ruim 1000 bezoekers die door Hem uitgekozen zijn om op dat moment in een zitting van kennis plaats te nemen.
Ruim 50 vrijwilligers (dames en heren) die de eer hadden om bij te dragen in de roep naar Zijn Licht, wederom begunstigd volk.

Het laatste evenement van het jaar 2019 stond in het teken van het herkennen, voorkomen en oplossen van huwelijksproblemen. In een overvolle Luxury-zaal hebben we middels een gevarieerd programma getracht zowel de getrouwde als de ongetrouwde bezoekers van nuttige wijsheden en handvatten te voorzien, om zo het huwelijk, de hoeksteen van de samenleving, een boost te geven. Of dit enigszins gelukt is laten we over aan jullie…

 Waar:

Kaart wordt geladen...