banner voor website

Wanneer:

Datum: zondag 9 december 2018
14:00 - 19:00


Struggelen. Vechten. In je hoofd… “The Struggle!”

Keuzes maken. Moeilijke keuzes maken. Keuzes die van invloed zijn voor de rest van je leven. En het leven van de mensen in je omgeving. Kiezen tussen het belijden van je geloof of het gaan voor een succesvolle Dounya. Of juist een combinatie van beide? In hoeverre gaan deze twee zaken samen? Ga je voor je diploma of stort je op het vergaren van islamitische kennis? Wil je dat je kinderen de hele Koran uit hun hoofd leren of neem je genoegen met een gedeelte en stimuleer je hen naar een succesvolle carrière? Als je gaat solliciteren naar een (top)functie, ga je dan gelijk een issue maken van het gebed of komt dat wel later?

Struggelen. Vroeg of laat heeft iedereen er wel mee te kampen. En niet voor niets is uit de poll van vorige week gebleken dat een overgrote meerderheid behoefte heeft aan het bespreken van dit onderwerp. Vandaar een thema-avond met als titel: “Between Deen and Dounya “The Struggle”.

Zondag 9 december vanaf 14:00 hebben we in de bekende en vernieuwde Luxury zalencentrum in Utrecht een hele interessante thema-avond met een gevarieerde line-up van sprekers en stijlen. Vermaningen, stellingen, Koranrecitaties, spokenword, Q&A en een quiz. Sheikh Ilyas, Oestaadh Aboe Tariq, Oestaadh Redouan, Broeder Nourdeen Wildeman, Broeder Abid Tounssi (Salah Edin), Moeqri Mohamed El Arkoubi en jullie (als bezoekers) gaan ons samen in sha Allah op een onvergeetbare avond trakteren!

En natuurlijk houden we ons aan onze principes, de Dawah moet voor iedereen toegankelijk zijn, dus zoals jullie ons kennen is ook dit event weer gratis en dus voor niets. En ja, ook voor het eten en drinken wordt gezorgd en hoeft er dus niet voor hoeven te worden betaald. Inschrijven voor deze avond is NIET nodig! (De Kinderopvang is helaas volgeboekt!)

Dus Struggel niet en zet het in je agenda en neem je familie en vrienden mee!

Zondag 9 december om 14:00 in Luxury zalencentrum te Utrecht. 

Be there!Waar:

Kaart wordt geladen...