Wanneer:

Datum: vrijdag 14 februari 2020 - zondag 16 februari 2020
10:00 - 20:00


Ardennen StudieKamp: “Zielszuivering” 14-02-2020 t/m 16-02-2020

Een kamp van kennis, zweet en tranen.

Een kamp van kennis, immers het was een studiekamp. Hoe gelukkig konden de deelnemers aan de kamp zich dan ook prijzen als deze kennis werd overgedragen door niemand minder dan onze geliefde Sheikh Aboe Ismail, moge Allah hem beschermen en behouden. Diepgang, persoonlijk en concreet. De harten werden verzacht, de mist trok weg en de essentie kwam weer naar boven. De basis van deze kamp.

Niet alleen van kennis, maar ook van zweet. Want er is gezweet. Ruim 2 uur mountainbiken in de prachtige bossen van de Ardennen. Omringd door fluitende vogels, stromende beekjes, en veel modder. Een genot voor het oog. Hoe geweldig, almachtig en groot is onze Schepper wel niet?

Tranen zijn gevloeid bij veel broeders die na lange tijd, en misschien wel nooit, weer ware broederschap hebben ervaren. Er was ruimte voor vergeving, ruimte voor acceptatie, ruimte voor erkenning, ruimte voor reflectie en ruimte voor zoveel.

Het is nooit te vergelijken met een kamp die je zelf ervaart maar toch willen wij jullie middels onderstaand sfeer-filmpje een klein beetje meenemen in deze unieke ervaring.

 Waar:

Kaart wordt geladen...