Wanneer:

Datum: dinsdag 5 februari 2019
18:30 - 20:30


17 April 2018 was de laatste les van de module: “Tafsier Soera Al Kahf” door Sheikh Aboe Ismail bij Stichting Dawah-Groep. Vanwege een extreem druk programma van de Sheikh hebben de studenten 266 dagen moeten wachten op een nieuwe lessenreeks: het was het wachten waard!

Nou kunnen we van alles vertellen over de module. De kennis, de wijsheden, de broederschap, de imaan-boosts etc. etc. Echter waar we dit keer bij willen stil staan is de constante opkomst van de studenten. Iedereen die ook maar ergens een studie of een lessenreeks gevolgd heeft, kan bevestigen dat de opkomst van de eerste les een meervoudige hoeveelheid is van de laatste les. Oftewel je begint met 100 en eindigt met 10. Bij de lessen van Sheikh Aboe Ismail is dit alhamdoelillaah niet het geval. De toestroom was constant. Natuurlijk was de ene les iets meer of minder druk dan de ander, maar op die schaal is dat verwaarloosbaar. Door weer en wind waren de studenten vanuit heel Nederland elke dinsdag aanwezig.

En de Sheikh heeft het gezegd, hij gaat jullie ook missen… Maar wees niet bedroefd, de volgende module is aanstaande in sha Allah..

Waar:

Kaart wordt geladen...