Wanneer:

Datum: dinsdag 7 januari 2020 - woensdag 8 januari 2020
18:00 - 20:30


5-weekse module: “De reis van de ziel na de dood”

Je vader of je moeder? Misschien wel beiden? Je broer of je zus? Bij sommigen hun zoon of dochter. En anders wel opa of oma of een oom of tante. Mocht Allah jou (nog) niet beproefd hebben met het overlijden van een (directe) familielid, dan is er vast een kennis of een geliefd iemand die je hebt kwijtgeraakt. En weet dat ook jou hetzelfde lot staat te wachten.

Soms heb je die momenten van gemis, waarin je jezelf afvraagt en stilstaat wat de toestand zou zijn van deze persoon. Waar bevindt de ziel van deze persoon nu zich en hoe staat het daarmee? Welke stadia doorloopt het en wat staat deze ziel en ons allen nog allemaal te wachten? Emotionele en pijnlijke momenten waar veel vragen onbeantwoord blijven. Om je imaan een boost te geven en om jezelf voor te bereiden en te onderwijzen hierin daarom een module over deze reis: “De reis van de ziel na de dood”.

En wie kan dit beter tot de man brengen dan onze leraar Sheikh Aboe Ismail. Vanaf dinsdag 7 januari gaan we in sha Allah 5 weken lang ons mee laten nemen in de reis die wij allemaal, geen ziel uitgezonderd, zullen maken. De vraag is alleen, wanneer?

Wederom vinden deze lessen plaats op de dinsdag om 18:30 en jullie weten het, ook deze lessen zijn helemaal gratis!

Inschrijven is verplicht via onderstaand formulier.

Inschrijfformulier module: "De reis van de ziel na de dood"

Schrijf je per persoon in! Voor elke inschrijving dient er een eigen aparte e-mailadres en telefoonnummer te worden opgegeven. Zonder eigen inschrijving kun je niet deelnemen aan de module.
  • Date Format: DD dash MM dash YYYYWaar:

Kaart wordt geladen...