Het is tijd voor de volgende stap!

Stichting Dawah-Groep biedt al zes jaar GRATIS activiteiten voor iedereen. Laagdrempelig, integer, transparant en aansluitend bij de leef- en belevingswereld van onze achterban. Dat blijven we graag doen, met behoud van al die kernwaarden.

Nu willen we onze activiteiten graag uitbreiden. Er is steeds meer behoefte gegroeid aan intensieve diepgang, in kleinere groepen met persoonlijke aandacht. Hiervoor is Dawah-Groep begunstigd met een eigen ruimte. Een gedeelte daarvan is al in gebruik en daardoor zelfvoorzienend. Het pand in Utrecht ligt centraal in Nederland. (Kadastrale grootte: 1.200 m²)

Stichting Dawah-Groep draait uitsluitend op donaties van trouwe volgers. Het bestuur en zijn directe vrijwilligers zijn zich hier erg van bewust en hebben daarom een gedeelte voor eigen rekening genomen.

Wij willen samen met jullie de volgende stap zetten! Om zo nog meer te organiseren en verder uit te breiden hebben we pilaren nodig om dit op te bouwen.

Word daarom nu Dawah-Groep-Pilaar en doneer € 1.000 voor het pand. Als Pilaar krijg je een prominente plek in de “Wall of Dawah” van DG! Heb je dit liever niet dan kun je anoniem doneren. Maar je kunt er ook voor kiezen om bijvoorbeeld voor een overledene te doneren en de naam daarvan door te geven. Het is dan mogelijk om een bericht achterlaten op de “Wall of Dawah” of een smeekbede te doen.

Moge Allah jou belonen met het Paradijs!

Ik word graag Dawah-Groep-Pilaar!

Wil je in termijnen betalen? Dat kan! Stuur even een bericht naar info@dawah-groep.nl.
  • Prijs: € 1.000,00 Aantal:
  • € 0,00

Wil je geen Dawah-Groep-Pilaar worden, maar wel een donatie doen? Dat kan! Kies je eigen bedrag uit.


NAAM Stichting Dawah-Groep
IBAN NL26INGB0007135066
OMSCHRIJVING Donatie
PLAATS BANK  
Amsterdam
BIC/SWIFT INGBNL2A
fbyoutubeyoutube