banner voor website

Wanneer:

Datum: zondag 22 april 2018
15:00 - 20:00


Vorige week hebben we onder onze volgers een poll gehouden omtrent het thema van een komend event. We ambitieren dat de events aansluiten op de behoeften van onze achterban. En het spande erom. Geheel tegen onze verwachtingen in stemde 53% voor een event met als thema “de dood” en 47% voor het thema “Djinn en Sihr”. En deze poll is niet een raadgevend referendum waarvan de uitslag genegeerd wordt 🙂. Nee, wij gaan aan de slag met de resultaten.

Over precies 2 weken, Zondag 22 April vindt in de Luxury-Zalen te Overvecht, Utrecht een thema-avond met als titel “De dood kent géén leeftijd!”. Sws met mooie sprekers als Sheikh Nouredine Talhaoui, Oestaad Aboe Tariq en Oestaad Redouan. Maar misschien zijn dit niet eens de meest interessante sprekers van de avond. We hebben getracht om niet alleen theorie op het programma te zetten maar ook een echte ervaringsverhaal van iemand die van dichtbij heeft ervaren dat de dood daadwerkelijk geen leeftijd kent: Chaib El Hadoute, vader van Ayoub El Hadoute, die terug naar zijn Heer is gekeerd na een scooter-ongeluk eind Februari, moge Allah hem genadig zijn.

Het belooft een echte imaan-boost te worden en hopelijk dat veel broeders en zusters er profijt uit halen. Voor het eten en drinken wordt gezorgd. En sowieso, is zowel het eten als de entree gratis. Zowel voor de broeders als voor de zusters.

Zondag 22 April vanaf 15:00, Luxury, Utrecht

Be there!Waar:

Kaart wordt geladen...